Tips Safety kanggo Nyegah Kacilakan Sledding Nalika Seneng Salju

NASHVILLE, Tennessee (WTVF) - Tennessee Tengah ditutupi ing salju lan bocah-bocah padha clinging kanggo sled munggah gunung, nanging dina fun ing salju bisa dadi mbebayani ing sawetara detik.
"Jinis salju sing wis katon ing sawetara dina kepungkur - kita ngarepake bocah-bocah lara," ujare Dr. Jeffrey Upman, kepala ahli bedah ing Rumah Sakit Anak Carell ing Monroe Jr. anak-anakmu nggo sled, resik-resik reregete helm sepedah, trus helm sepedah dilebokno nang sled dhisik.”
Dr Upman ujar manawa Rumah Sakit Anak wis ndeleng kabeh saka balung sing patah nganti geger otak saka kacilakan sledding.
Nalika sledding, pilih area sing adoh saka dalan, wit utawa banyu, ujare, lan ora kabeh sled digawe padha. Nalika bocah-bocah cilik pancen ora duwe kemampuan kanggo tiba saka wong-wong mau kanthi bener, mula aku bakal tetep nganggo jinis sled normal sing sampeyan sediaake sing bisa digunakake karo sampeyan.
"Ing ngendi ana salju, sampeyan bisa ndeleng es ing ngisor iki, lan bocah-bocah bisa uga mikir yen dheweke cenderung mlumpat ing lemah sing stabil, mesthine sledding luwih cepet kanggo seneng-seneng, nanging uga mbebayani banget."
Pancing sled liyane sing mbebayani dipasang ing kendaraan bermotor. Siji-sijine perkara sing kudu ditarik bocah-bocah yaiku tangan sampeyan nyekel dheweke ing taman, ujare Upman.


Wektu kirim: Jan-08-2022