NCDOT Safety Initiative Nawakake Helm Sepeda Gratis Bocah-bocah kanggo Nyuda Ciloko lan Pati

RALEIGH, NC (WNCN) - Departemen Perhubungan North Carolina nyengkuyung organisasi kanggo nglamar helm sepeda anak gratis kanggo disebarake kanggo bocah-bocah ing saindenging negara.
Usaha kasebut minangka bagean saka Inisiatif Helm Sepeda taunan kanggo mbantu nyuda ciloko lan tiwas ing bocah-bocah ing sepeda.
Hak Cipta 2022 Nexstar Media Inc. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang. Materi iki ora bisa diterbitake, disiarkan, ditulis maneh utawa disebarake.
LOS ANGELES (AP / WNCN) - Welasan pistol lan bedhil minangka salah sawijining barang sing dicolong maling sing nyerang kontainer barang pirang-pirang wulan ing sepur cedhak pusat kutha Los Angeles, ujare panguwasa.
Pungkasan musim panas, polisi nyekel wong telu amarga nggawa pistol kaliber .22 anyar, lapor Los Angeles Times.
SEOUL, Korea Selatan (AP) - Korea Lor dikonfirmasi ana sing nyoba-munca rudal balistik jarak menengah sing bisa tekan wilayah AS ing Guam, senjata paling penting sing diluncurake ing pirang-pirang taun nalika Washington ngrancang kanggo nduduhake komitmen marang Asia .Sekutu kanthi tumindak sing ora ditemtokake.
Peluncuran dina Minggu bisa dadi prelude kanggo provokasi Korea Utara sing luwih gedhe, kayata tes nuklir lan rudal jarak jauh sing nyebabake ancaman langsung menyang daratan AS, amarga Korea Lor nambah tekanan marang pamrentahan Biden ing tengah-tengah diplomasi nuklir sing macet.


Wektu kirim: Jan-31-2022