Memorial mundak akeh ngendi Miami Lakes anak dijupuk dening rama

MIAMI LAKES, Fla. - Siji mbaka siji, wong menehi pakurmatan ing adegan tragedi kulawarga ing distrik Miami Lakes.
A monumèn cilik ditandhani Christian Tovar, 41, sing polisi ngandika dijupuk lan matèni anak loro, Matthias, 9, lan Valeria, 12, sadurunge njupuk urip dhewe.
Kulawarga dikonfirmasi kanggo Local 10 News sing Tovar, sing dianggo kanggo City Bikes in Aventura, nyolong bedhil digunakake ing shooting saka rowange.
Ing dina Jumuah, Lokal 10 ngonfirmasi manawa sedulur-sedulur kasebut mlebu ing Institut Pendidikan Hialeah, lan para siswa ujar manawa penasihat duka sekolah wis nyedhiyakake layanan wiwit shooting Selasa wengi.
"Dheweke rada depresi, bisa uga bipolar.Dheweke ora ngobati obat, "ibune tersangka, Luz Kuznitz, marang Local 10 News.
Bojone Tovar banjur nemokake awak sing ora ana nyawane ing tlaga sing cedhak karo Miami Lakes Boulevard - ibune Tovar ujar yen dheweke numpak sepedha ing kana amarga dheweke seneng tlaga sing tenang.
"Aku mbukak lawang lan mlayu sawise krungu dheweke njerit," ujare pepadhamu Magda Peña.“Anakku mlayu nang mburiku.Dheweke ora duwe sepatu.Aku mlayu nyabrang suket lan nalika aku tekan kono aku weruh wong wadon ngadeg ing ndhuwur bocah cilik.Wiwitane amarga peteng ndhedhet, aku ora bisa ndeleng bapak lan putri.”
"Laraku, lara banget, amarga ora mung kelangan anakku, anakku siji-sijine, nanging aku uga kelangan putu," ujare.
Loro kaca GoFundMe wis digawe kanggo mbantu ibune bocah-bocah ing wektu dheweke butuh. Dheweke bisa ditemokake kanthi ngeklik ing kene utawa ngeklik ing kene.
Senjata sing digunakake bapak ing pembunuhan-bunuh diri dicolong saka papan kerjane, kulawarga kasebut ngandhani Lokal 10 News.
Wong wadon nekat nyoba nylametake putrane umur 9 taun lan putrine umur 12 taun sawise ditembak bapake ing distrik Miami Lakes, Selasa wengi, saksi marang Local 10 News.
Trent Kelly minangka wartawan multimedia pemenang penghargaan sing gabung karo tim Berita Lokal 10 ing wulan Juni 2018. Trent ora asing karo Florida. Lair ing Tampa, dheweke sekolah ing Universitas Florida ing Gainesville lan lulus summa cum laude saka Sekolah Universitas Florida. Jurnalisme lan Komunikasi.


Wektu kirim: Feb-14-2022