Dirk Sorenson: Patang cara industri bisa nemtokake sukses

Industri sepedha muncul saka momentum pertumbuhan sing durung tau ana sadurunge. Iki mungkasi taun 2021 kanthi dodolan AS $ 8.3 milyar, yaiku 45% luwih dhuwur tinimbang taun 2019 dibandhingake karo taun 2020 sanajan ana penurunan pendapatan 4%.
Pengecer lan pabrikan saiki kudu fokus ing papat inisiatif utama sing bakal mimpin industri menyang taun gedhe liyane ing 2022: manajemen persediaan, ngoptimalake rega, nandur modal ing kategori utama, lan entuk bathi tambahan liwat dodolan tambahan.
Minangka salah sawijining kategori sepedha paling gedhe, bisnis sepedha listrik (sepeda listrik) bakal tuwuh 39% saben taun ing taun 2021 dadi $770 yuta. Ndelok angka kasebut, dodolan e-sepeda ngluwihi dodolan sepeda jalan, sing mudhun dadi $599 yuta. .Sepeda gunung lan sepedha bocah-bocah bakal ngluwihi dodolan $1 milyar ing 2021. Nanging, loro-lorone kategori kasebut ngalami penurunan penjualan siji-digit.
Utamane, sawetara penurunan dodolan iki ora ana hubungane karo permintaan lan luwih akeh babagan persediaan. Sawetara kategori sepeda mung ora duwe persediaan sing cukup sajrone sasi dodolan kunci. Manajemen persediaan sing efektif ing kategori sepeda kunci bakal terus dadi area fokus nalika industri terus maju sajrone sisa taun.
Data Layanan Pelacakan Eceran NPD, sing kalebu data inventaris saka toko mancal independen, nuduhake manawa industri duwe persediaan sing cukup kanggo njaga pertumbuhan ing taun 2022. Kategori produk tartamtu, kayata sepedha gunung suspensi ngarep, duwe tingkat persediaan tikel kaping pindho ing Desember 2021. Sepeda dalan minangka pangecualian, amarga tingkat persediaan Desember 2021 9% luwih murah tinimbang tingkat 2020.
Persediaan saiki ing pasar sepeda berkembang kaya sing diterangake sawetara ahli ekonomi minangka bullwhip - kekurangan pasokan awal sing garing, sing nyebabake overstocking, sing nyebabake overstocking.
Kaya kasebut ing ndhuwur, efek net bullwhip menehi kesempatan kaping pindho kanggo industri: rega. Rega eceran ing kabeh kategori sepeda bakal mundhak rata-rata 17% ing taun 2021. Amarga tantangan persediaan tartamtu, rega rata-rata sepeda jalan mundhak. 29% liwat taun tanggalan.Tambah iki mesthi samesthine, minangka suda sumber biasane ndadékaké kanggo prices luwih.
Kanthi sumber produk sehat ing pasar, lan kapentingan konsumen ing cycling, industri iki primed kanggo promosi pinter, onomatopia kanggo prices paling, bathi maksimum kanggo supplier lan pengecer, lan digunakake kanggo njaga dealers mangsa resik persediaan.
Sekawan kategori sing bakal entuk manfaat saka investasi lan perhatian sing terus-terusan yaiku e-sepeda, sepedha kerikil, sepedha gunung suspensi lengkap, lan pelatih lan roller.
Kanggo kategori e-mancal, kang wis katon wutah taun-over-taun wiwit dina aku mlaku liwat lawang NPD meh pitung taun kepungkur, kesempatan investasi akeh. basis konsumen akeh lan educated kabeh titik sukses terus ing kategori Bicycle.
Desain kerikil lan sepeda gunung ngebaki kabutuhan konsumen sing beda-beda lan bisa uga nuduhake filosofi desain umum sing kudu dianut industri. Desain khusus balapan utawa fungsi ora disenengi amarga konsumen nguripake sepeda sing luwih serbaguna sing bisa ditunggangi ing endi wae lan ing endi wae. lumahing.
Pelatih lan roller nawakake macem-macem jinis kesempatan. Konsumen wis nuduhake keengganan kanggo melu kegiatan olahraga, nanging nyathet ing Survey Konsumen NPD yen dheweke pengin dadi luwih apik.
Peralatan fitness ngarep kalebu trainer mancal lan rollers saiki bisa nyedhiyani pengalaman luwih immersive ing comfort omah kita, lan gabungan saka kasunyatan virtual lan fitness mung watara sudhut.
Pungkasan, data NPD nuduhake manawa kesempatan dodolan tambahan bisa dipikolehi kanthi adol produk tambahan, kalebu helm, kunci sepeda lan lampu, lan aksesoris liyane. Pendapatan saka dodolan helm sepeda mudhun 12% ing 2021, kaping telu tingkat industri. sakabèhé.Iki menehi tandha kesempatan kanggo pengecer kanggo ngedol helm bebarengan pit, sing durung kelakon.
Nalika cyclists wiwit nggunakake mancal kanggo tujuan commuting maneh, kita bisa nyana wutah ing sisih aksesoris pasar.


Wektu kirim: Mar-04-2022