Kabar

  • Kembang musim semi mekar lan muter ing wektu sing tepat - produksi lan dodolan sepeda berkembang pesat ing pasar

    Kembang mekar ing musim semi, lan akeh warga sing metu saka omah kanggo lelungan, numpak lan metu.Dipengaruhi macem-macem faktor kayata musim, kahanan epidemi lan rega minyak sing mundhak, luwih akeh wong sing milih lelungan nganggo sepeda ing wiwitan musim semi iki.Wartawan kasebut bubar ngunjungi sawijining ...
    Waca liyane
  • Dirk Sorenson: Patang cara industri bisa nemtokake sukses

    Industri sepedha muncul saka momentum pertumbuhan sing durung tau sadurunge. Iki mungkasi taun 2021 kanthi dodolan AS $ 8.3 milyar, yaiku 45% luwih dhuwur tinimbang taun 2019 dibandhingake karo taun 2020 sanajan ana penurunan pendapatan 4%.Pengecer lan manufaktur saiki kudu fokus ing papat inisiatif utama sing bakal mimpin industri ...
    Waca liyane
  • Memorial mundak akeh ngendi Miami Lakes anak dijupuk dening rama

    MIAMI LAKES, Fla. - Siji mbaka siji, wong menehi pakurmatan ing adegan tragedi kulawarga ing distrik Miami Lakes.A monumèn cilik ditandhani Christian Tovar, 41, sing polisi ngandika dijupuk lan matèni anak loro, Matthias, 9, lan Valeria, 12, sadurunge njupuk urip dhewe.Keluarga kasebut dikonfirmasi ...
    Waca liyane
  • New year holiday.

    preian taun anyar.

    Matur nuwun kanggo mriksa web kita.Wektu liburan taun anyar kita bakal ana ing ngisor iki.Saka 2022-1-31 nganti 2022-2-8 Telpon lan whatsapp kita mbukak, sugeng ngobrol karo kita.
    Waca liyane
  • NCDOT Safety Initiative Nawakake Helm Sepeda Gratis Bocah-bocah kanggo Nyuda Ciloko lan Pati

    RALEIGH, NC (WNCN) - Departemen Perhubungan North Carolina nyengkuyung organisasi kanggo aplikasi helm sepeda anak gratis kanggo disebarake menyang bocah-bocah ing saindenging negara.Usaha kasebut minangka bagean saka Inisiatif Helm Sepeda taunan kanggo mbantu nyuda ciloko lan tiwas ing antarane ...
    Waca liyane
  • Tips Safety kanggo Nyegah Kacilakan Sledding Nalika Seneng Salju

    NASHVILLE, Tennessee (WTVF) - Tennessee Tengah ditutupi ing salju lan bocah-bocah padha clinging kanggo sled munggah gunung, nanging dina fun ing salju bisa dadi mbebayani ing sawetara detik."Jinis salju sing kita deleng sajrone sawetara dina kepungkur - kita ngarepake bocah-bocah lara,"...
    Waca liyane
  • Chico milih panampa hibah sing didanai dening proyek pemuda

    Chico-Kutha Chico nyedhiyakake pendanaan $ 150.000 kanggo organisasi lokal sing ngebaki pemuda ing Undhang-undhang Rencana Penyelamat AS.Sekawan organisasi lokal dipilih lan dikonfirmasi ing dina Selasa wengi.Pitu klompok nglamar kanggo pendanaan, kalebu menehi rencana babagan cara nggunakake lan kepiye ...
    Waca liyane
  • Why are the gears of road bikes so delicate?Is it just to speed things up?

    Roda sepedha kok repot banget? Apa mung kanggo nyepetake?

    Gir sepeda jalan kok resek banget? Apa mung kanggo nyepetake? Ora ngono, yen sampeyan pengin ngerti kenapa titik gear sepeda jalan dadi alus, nyatane ngerti peran transmisi ngerti.Kanca-kanca mobil ngerti yen kacepetan mobil dalan relatif cepet, luwih cilik untu rati ...
    Waca liyane
  • A container ship has been hijacked!Loaded with Chinese goods, involving Shanghai, Shenzhen and other domestic ports……

    Kapal kontainer wis dibajak! Diiseni barang-barang Cina, nglibatake Shanghai, Shenzhen lan pelabuhan domestik liyane……

    Mung nalika iku ketoke sing serangan pirate ing kapal dagang ing Teluk Guinea wis mandegake, gelombang anyar kidnappings wis njupuk Panggonan mati Guinea Khatulistiwa.Pirates mbajak kapal kontainer Tonsberg ing rute saka China ...
    Waca liyane
  • Giring Santa nyegerake bocah-bocah Katie tanpa hadiah Natal

    Thanks kanggo upaya Katie Christian Ministry, Natal iki bakal luwih seneng kanggo luwih saka 1.000 bocah ing komunitas kasebut.Liwat Program Santa Sleigh organisasi nirlaba, para donor nyukupi panjaluk Natal saka 1.160 bocah lan 102 wong tuwa.Para penerima hadiah teka ...
    Waca liyane
  • Best news !

    Kabar paling apik!

    Persiapan tim balap sepeda nasional kanggo Asian Games 2022 ing Hangzhou lan Olimpiade 2024 ing Paris wis diwiwiti. Asosiasi Sepeda Cina bakal ngreformasi lan nginovasi sistem manajemen tim nasional siklus iki.Kanggo klompok acara kompetisi jarak cendhak, ...
    Waca liyane
  • The items of riding to avoid

    Item nunggang kanggo nyingkiri

    Kanthi kabeh persiapan sampeyan, kulo wis siyap menyang dalan.Nanging ing proses nunggang, item ing ngisor iki khusus kanggo ngindhari: Panggunaan rem sing ora bener Mangga rem setir mburi dhisik supaya gaya rem gedhe banget lan tiba.Posisi gagang rem bisa diganti miturut ...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3