Sepeda Kutha

  • classic lady city bikes beautiful lady bikes steel frame fashionable city lady’s bikes

    sepedha kutha wanita klasik sepedha wanita ayu pigura baja sepedha wanita kutha modis

    Bahan garpu: suspensi garpu
    Bahan Rim: Baja
    Gir: 21 Kacepetan
    Jenis Kelamin: Wong lanang
    Garpu Suspensi: Ya
    Bobot reged: 15kg
    Bobot Net: 14KGS
    Ukuran Roda: 24" 26" 28"
    Bahan Rangka: Baja
    Sistem Rem: Disc Brake
    Tipe Bingkai: Bingkai Full Shockingproof
    Tipe Pedal: Pedal Biasa
    Kapasitas beban: 120kg
    Brand: tianxing utawa OEM
    Werna: Werna apa wae sing disenengi
    Sertifikat: ISO9001, CE-EN17, CCC
    Rem: Rem Cakram V-Brake
    Frame: ayu lan awet
    Gloss Bobot: 15KGS
    Bahan: Alumunium
    Rim: Aluminium Alloy Rim
    Ban: Ban Angin
    Fork: Steel Fork
    wusana: On-Road
    Kompetisi: Olimpiade Musim Panas
    Lipat: NO
    Roda Latihan: NO
    Aplikasi: street
  • Hot products Chinese factory bicycle ladies city bike men/fashional beautiful city bicycle

    Produk panas pabrik Cina sepeda wanita sepeda kutha pria / sepeda modis kutha sing ayu

    Bahan Garpu: Baja
    Bahan Rim: Baja
    Bobot reged: 17kg
    Bobot Net: 16kg
    Ukuran Wheel: 28", 24/26
    Bahan Rangka: Serat Karbon
    Tipe Rangka: Rangka Keras (Damper Non-rear)
    Tipe Pedal: Pedal Biasa
    Dawane (m): 81 cm
    Kapasitas Muatan: 150 kg
    Bahan: Serat Karbon
    Warna: Black / Green / Yellow / Mika
    Logo: Logo Kustomisasi kasedhiya
    Dianggo: Latihan Hip Ngarep
    MOQ: 2 set
    Bobot bantalan: 150kg
    NW: 17 KGS
    OEM: Accpet
  • ladies vintage city cycle bicycle for sale/classic 26 inch bicicleta para mujeres dutch bike /womens and men bicicleta de mujer

    Dijual sepeda sepeda kota vintage wanita/sepeda klasik 26 inch para mujeres sepeda belanda/sepeda wanita dan pria bicicleta de mujer

    Bahan Garpu: Baja
    Bahan Rim: Aluminium
    Gir: Kacepetan Tunggal
    Jenis Kelamin: Wong lanang
    Suspensi Garpu: NO
    Bobot reged: 19KG
    Bobot Net: 17kg
    Ukuran Roda: 27.5"
    Bahan Rangka: Baja
    Sistem Rem: V Brake
    Tipe Rangka: Rangka Keras (Damper Non-rear)
    Tipe Pedal: Pedal Biasa
    Dawane (m): 1.8
    Kapasitas beban: 120kg
    jeneng produk: city bike
    rem: V rem
    fitur: karo basket kutha bike
    kacepetan: tunggal
    wusana: On-Road
    Kompetisi: Winter Olympic (冬奥会)
    Combo Set Ditawakake: 0
    Lipat: NO
    Roda Latihan: NO
    Aplikasi: street
    Volume: 0,2 m³
    Kemampuan sumber: 100000 Piece / Pieces saben Wulan
  • 26 Inch Single Speed City Bike With Basket For Lady

    26 Inch Single Speed ​​City Bike Kanthi Basket Kanggo Lady

    Bahan Garpu: Baja
    Bahan Rim: Paduan Aluminium
    Gir: Kacepetan Tunggal
    Jenis Kelamin: Wanita
    Suspensi Garpu: NO
    Bobot reged: 17.5kg
    Bobot Net: 16.5kg
    Ukuran Roda: 26"
    Bahan Rangka: Baja
    Lipat: NO
    Roda Latihan: NO
    Jeneng produk: Lady City Bike
    Warna: Pink utawa warna kanggo pesen
    Rangka: 26"x1-3/8", Hiten
    Fork: Steel Rigid Fork
    Sadel: tutup vinyl, coklat
    Hub: paduan 36H
    Rim: 26" x 36H
    Ban: 26" x 1-3/8"
    Sampel: Kasedhiya
    OEM: Kasedhiya
    Kemampuan sumber: 20000 Piece / Pieces saben Wulan
    Rincian Kemasan
    SKD 85% perakitan, siji set saben karton layak laut
    Pelabuhan: Pelabuhan Tianjin
  • Factory  7 Speed 28 inch Cycle Street Bicycle Ladies City Bike

    Pabrik 7 kacepetan 28 inch Siklus Street Bicycle Ladies City Bike

    Bahan Garpu: Baja
    Bahan Rim: Paduan Aluminium
    Gir: 7 Kacepetan
    Jenis Kelamin: Wanita
    Suspensi Garpu: NO
    Ukuran Roda: 28"
    Bahan Rangka: Baja
    Sistem Rem: Double V Brake
    Tipe Rangka: Rangka Keras (Damper Non-rear)
    Tipe Pedal: Bead Pedal
    Kapasitas beban: 120kg
    Nama Produk : City Bike
    Rem: Rem V
    Ban: 700*35C, A/V
    Warna: Custom
    Rangka: Baja
    Gaya: Klasik
    Sadel: Nyaman
    Desain: Fashion modern
    OEM & ODM: Accpetable
    wusana: On-Road
    Kompetisi:Tour de France (环法赛)
    Lipat: NO
    Roda Latihan: NO
    Aplikasi: Flatland
  • Cheap price good quality women city bike from factory/ fashional  sharing bicycle for women/OEM lady bike 28 vintage for sale

    Rega murah sepeda kutha wanita kualitas apik saka pabrik/sepeda modis kanggo wanita/sepeda wanita OEM 28 vintage kanggo didol

    Bahan Garpu: Baja
    Bahan Rim: Paduan Aluminium
    Gir: 7 Kacepetan
    Suspensi Garpu: NO
    Ukuran Roda: 26"
    Bahan Rangka: Baja
    Sistem Rem: V Brake
    Tipe Bingkai: Bingkai Full Shockingproof
    Tipe Pedal: Bead Pedal
    Dawane (m): 1.7
    Kapasitas beban: 120kg
    Nama Produk: City bike
    Rangka: Baja
    Ukuran: 26 inch
    Kacepetan: 7 kacepetan
    Rem: Rem V
    Werna: Putih, Ireng, Jambon, Oranye utawa OEM
    Sertifikat: CE
    wusana: On-Road
    Aplikasi: street
    Kemampuan Penyetor: 30000 Piece / Piece saben Wulan city bike / city bike
  • Old fashional pattern adult 26 inch city bicyclebike

    Pola modis lawas dewasa 26 inch sepeda kota

    Ukuran sing kadhaptar kira-kira.A 130 cm-gedhe bocah bisa 20 BMX kulo, iku kanggo nindakake nanging mung bagian sekedhik saka trik sing bakal bisa karo 18 BMX.Yen sampeyan milih kanggo tuku 20 BMX kudu paling tabung ndhuwur minangka cendhak sabisa.
    (contone: 20 BMX kanthi tabung ndhuwur 18 cendhak)
  • 24 inch steel frame lady city bike

    24 inch rangka baja lady city bike

    Iku kanggo ndeleng apa gunane sing numpak sepedha ndhuwur kabeh, umum menyang karya, menyang sekolah, tembung sing tuku barang kanggo mobil cahya umum bisa, luwih apik bakul gedhe, bisa sijine tas apa. Isih duwe yen duwe syarat kanggo bisa tuku nang mobil utawa njaba pit saka owah-owahan kacepetan.
  • Best sale 26 inch city bike for men /Steel frame city bike

    Best sale 26 inch city bike kanggo wong / Steel frame kutha bike

    Pigura kasebut minangka kerangka sepedha, sing nanggung bobote manungsa lan barang sing paling gedhe