Babagan awake dhewe

Sugeng rawuh ing Hebei Beimudou Trading Co., Ltd.

d63e41460eeeb0a87fc9f78a467751e5

hero-img1

Profil Perusahaan

We Are Agensi Kreatif Profesional

Hebei Beimudou Trading Co., Ltd., dumunung ing Shijiazhuang, Provinsi Hebei, minangka perusahaan dagang impor lan ekspor profesional, kita duwe pengalaman pirang-pirang taun babagan bisnis mancal, pusat riset lan pangembangan basis produksi sing ana ing Tianjin lan Hebei, produk utama kita kalebu pit gunung, pit lipat, pit kutha, pit anak lan pit imbangan.

Kabeh produk kita tundhuk karo standar kualitas internasional lan banget dihargai ing macem-macem pasar ing saindenging jagad.

Kita bisa nyedhiyakake pilihan sistem pasokan berkualitas tinggi, pengawasan proses produksi berkualitas tinggi lan kontrol rincian tes kualitas tinggi.We duwe wektu pangiriman cepet karo rega competitive ing pasar.

Profil Perusahaan

Apa Pilih Kita

Kita duwe akeh banget pola kanggo panuku milih, lan kita uga bakal refresh ing interval biasa, Warehouse kita duwe jumlah gedhe saka pit, saben dina bakal refresh nomer, iku bakal ngirit wektu kanggo panuku nampa barang, Pangiriman cepet lan cepet. nanggepi layanan sawise-sales minangka karakteristik perusahaan kita.
√ Perusahaan kita adol kanthi nyebar ing luwih saka 20 provinsi lan kutha ing China lan diekspor menyang luwih saka 30 negara lan wilayah kaya AS, Rusia, Prancis, Kanada, Australia, India lan liya-liyane.

√ Kita bisa ngasilake produk adhedhasar syarat pelanggan. Kita bisa nyedhiyakake layanan OEM, desain lan logo sampeyan disambut.Kita duwe merek beimudou, kanthi tulus golek agen ing macem-macem negara.

√ Kita gelem kerja sama kanthi tulus karo pedagang Cina lan manca kanggo nggawe sesuk sing luwih apik.Mangga hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap lan kita bakal seneng banget nampa layang sampeyan.

√ Perusahaan kita adhedhasar prinsip "Kualitas lan reputasi paling dhuwur", para pelanggan ing omah lan ing luar negeri bakal disambut kanthi tulus kanggo ngobrol babagan bisnis lan kerjasama jangka panjang kanggo nyiyapake masa depan sing apik.

Profil Perusahaan

Aplikasi

uyituy

utru

jhgjhg

uytruy

utyriuy