Sepeda anak ban ukuran 12 inch

Katrangan singkat:

Ukuran: 12-14-16-18-20
Werna: oranye, biru, abang
Nomer: RT-ZSCT-981


Detail Produk

Tag produk

1. Ukuran: 12" 14" 16" 18" 20"
2.Bike Frame: baja lan lukisan, argon-arc welding utawa CO2 welding Φ22X0.8-1.5mm
3. Garpu Sepeda: baja lan lukisan, baja las co2 / garpu suspensi Φ22X0.8-1.5mm
4.Crank: siji Piece crank ,CP utawa ED utawa UCP;
5.Part kanggo ngencengi tabung jog: gampang banget kanggo ngumpul lan ngencengi;
6.Brake: F / R Caliper Brake utawa R band brake utawa V brake utawa rem sikil;
7.Stang lan gagang: 4-titik stang,CP, argon-arc welding Φ22X0.8-1.5mm;
8. Ban: 12″x1.75,16″x1.75, 20×1.75 utawa 1.95 2.125 2.4 ban udara utawa ban EVA;
9.Saddle: kulit apik, umum utawa spring / plastik / kulit imitasi / piring PVC
10. Rim: 12″ 14″ 16″ 18″ 20″ campuran baja utawa aluminium utawa plastik;
11. Roda rantai & engkol: 12″24T×89/1628T×102/20″28T×127 CP/ED
12. Flywheel: 16T / 18T / 20T Brown / Black / CP;
13. Mudguard: plastik, baja, CP;
14.Chain: chain lengkap utawa tutup chain 9-wangun;
15.Pedal: plastik, karo reflektor, tanpa werni, PP / TPE / ALLOY;
16. Paint: lukisan;
17.Warna: abang, ireng, biru, ijo, kuning lsp warna apa wae sing disenengi;
18. Lampiran: gendéra, tutup gembong, gembong latihan, kothak piranti, basket;

 

 

 

 

 

 


12inch big tire kids bike
12inch big tire kids bike
12inch big tire kids bike

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita