• GANGGUNG

    Bagéyan penting saka mancal, setang.

  • RIMS & RODA

    Bebas bae kanggo njelajah macem-macem roda, pelek & ban kanggo sepeda sampeyan ing toko kita.

  • LANGKAH KOTAK

    Toko kita siyap nawakake pilihan pelana sing paling apik kanggo kabeh jinis lan jinis kanggo sepeda sampeyan.

  • SADDLE

    Perlu pigura sing dipercaya lan awet kanggo sepeda sampeyan?Manajer toko kita bakal siyap mbantu sampeyan.

index_advantage_bn

Produk Anyar

  • +

    Merk sepeda

  • +

    Penawaran khusus

  • +

    Klien marem

  • +

    Mitra ing saindhenging

  • bike
  • bike
  • bike

Apa Pilih Kita

  • Tim teknis sing kuwat

    Kita duwe tim teknis sing kuat ing industri, pengalaman profesional pirang-pirang dekade, tingkat desain sing apik banget, nggawe peralatan cerdas kanthi efisiensi dhuwur.

  • Niat gawe

    Perusahaan kasebut nggunakake sistem desain canggih lan nggunakake manajemen sistem manajemen mutu internasional ISO9001 2000.

  • Kualitas apik banget

    Perusahaan spesialisasi kanggo ngasilake peralatan kinerja dhuwur, pasukan teknis sing kuwat, kemampuan pangembangan sing kuwat, layanan teknis sing apik.

Blog Kita

  • Dirk Sorenson: Patang cara industri bisa nemtokake sukses

    Industri sepedha muncul saka momentum pertumbuhan sing durung tau ana sadurunge. Iki mungkasi taun 2021 kanthi dodolan AS $ 8.3 milyar, yaiku 45% luwih dhuwur tinimbang taun 2019 dibandhingake karo taun 2020 sanajan ana penurunan pendapatan 4%.Pengecer lan manufaktur saiki kudu fokus ing papat inisiatif utama sing bakal mimpin industri ...

  • Memorial mundak akeh ngendi Miami Lakes anak dijupuk dening rama

    MIAMI LAKES, Fla. - Siji mbaka siji, wong menehi pakurmatan ing adegan tragedi kulawarga ing distrik Miami Lakes.A monumèn cilik ditandhani Christian Tovar, 41, sing polisi ngandika dijupuk lan matèni anak loro, Matthias, 9, lan Valeria, 12, sadurunge njupuk urip dhewe.Keluarga kasebut dikonfirmasi ...

  • preian taun anyar.

    Matur nuwun kanggo mriksa web kita.Wektu liburan taun anyar kita bakal ana ing ngisor iki.Saka 2022-1-31 nganti 2022-2-8 Telpon lan whatsapp kita mbukak, sugeng ngobrol karo kita.

  • NCDOT Safety Initiative Nawakake Helm Sepeda Gratis Bocah-bocah kanggo Nyuda Ciloko lan Pati

    RALEIGH, NC (WNCN) - Departemen Perhubungan North Carolina nyengkuyung organisasi kanggo nglamar helm sepeda anak gratis kanggo disebarake kanggo bocah-bocah ing saindenging negara.Usaha kasebut minangka bagean saka Inisiatif Helm Sepeda taunan kanggo mbantu nyuda ciloko lan tiwas ing antarane ...

  • Tips Safety kanggo Nyegah Kacilakan Sledding Nalika Seneng Salju

    NASHVILLE, Tennessee (WTVF) - Tennessee Tengah ditutupi ing salju lan bocah-bocah padha clinging kanggo sled munggah gunung, nanging dina fun ing salju bisa dadi mbebayani ing sawetara detik."Jinis salju sing kita deleng sajrone sawetara dina kepungkur - kita ngarepake bocah-bocah lara,"...